EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Om


Om

Om Bulgarienview DK
Bulgarienview DK ble etablert i 2005 i Danmark med det formålet å selge nybygde leiligheter, på den bulgarske svartehavskysten, hovedsakelig til danske borgere.

I 2007 flyttet firmaet sitt hovedkontor til Bulgaria. I dag er vi opptatt utelukkende av videresalg av fritidseiendommer, ved Svartehavet, av selgere fra Skandinavia, England og Irland


Om Robert Møller
Jeg har en økonomisk bakgrunn fra banksektoren, og jeg har jobbet i 31 år profesjonelt med salg, innkjøp og rådgivning av boliger.

I tillegg til dette, at jeg er eiendomsmegler, er jeg Statsautoriserete eiendomsmegler, og jeg har også fullmakt til å gjøre økonomiske og kvalitative vurderinger av eiendommer.


Tillit og trygghet i hele prosessen med salg
Å selge din bolig er en stor, viktig beslutning du tar bare noen få ganger i livet ditt. De fleste vil nok være nervøs og usikker i salgsprosessen, spesielt når det går om et fremmed land, spesielt Bulgaria.

Du kan lese fritt i den delen hvor våre kunder har delt sine erfaringer om salget av deres eiendom gjennom oss.


For at du kan føle dig tryg og sikker med os, er du velkommen til at få kontakt data på sælgere, som har benyttet vores service, og er kommet i mål.
  
Blogg for huseiere i Bulgaria
Bloggen for boligeiere i Bulgaria gir deg mulighet til å følge hvordan markedet utvikler seg.

I vår blogg finner du noen tips om reise, samt interessant informasjon som kan være nyttig hvis du eier en leilighet i Bulgaria.


Sjekk bloggen her

Velkommen til Bulgarienview DK
Robert Møller

Kontakt skjema